Preporučena Google reklama

subota, 21. rujna 2013.

Tru Skool i Shatro sketch battle: Prilika za mlade crtače

Tru Skool i Shatro organizuju sketch battle koji je zamišljen kao kvalifikacija za mlađe crtače i sve ostale koji žele da se iskušaju u skiciranju. Najbolja četiri crtača iz ove faze prolaze u finale u kojem će betlati sa starijom ekipom i pokušati se domoći nagrade za prvo mjesto.



Event će se održati u Shatru, nedavno otvorenom shopu/caffeu/galeriji, smještenom u poznatoj sarajevskoj zgradi 'Papagajci' kod mosta Ćumurija, u subotu, 7. septembra 2013. godine.



Vrijeme za skice ovaj put iznosi po tri minute, a riječi koje se crtaju će biti sklopljene izvlačenjem random slova iz 'šešira'. Za učesnike će glasati sudije i publika, a nagrade su obezbjeđene od strane Shatro Graffiti Shopa i Montana Cans Germany.

Prijaviti se možete u Shatro caffeu ili u Shatro i Tru Skool Facebook inbox, a finalni battle će biti naredne subote, 14. septembra 2013. godine na istom mjestu i u isto vrijeme, kažu organizatori.

Tru Skool je skupina mladih ljudi sa sjedištem u Sarajevu koja se bavi organizaciom partyja, izradom unikatnih odjevnih predmeta i oslikavanjem legalnih zidova tzv. murala. Tru Skool ekipa je dio udruženja mladih koji se bave promocijom urbane umjetnosti pod nazivom 'Outliners'. 




(Radiosarajevo.ba)

Nema komentara:

Objavi komentar