Preporučena Google reklama

petak, 20. rujna 2013.

Neuro & Dede Putra u Bowling Centru "Styrotherm" u Cazinu

Dvojac sa Demofesta sutra u Cazinu. Banjalučki hard rokeri Neuro i domaćini Dede Putra, udružiće snage sutra navečer u cazinskoj kuglani i dati sve od sebe da vjernoj cazinskoj publici priušte muzički spektakl.




Više od godinu dana od njihovih trijumfalnih nastupa na 5. Jelen Demofestu, grupe Neuro i Dede Putra, koje su ujedno izdale i svoje albume prvijence, će žestokom svirkom počastiti publiku u cazinskoj kuglani, a domaćini će se potruditi da ugođaj bude vrhunski. Uz odlične ponude pića, besplatan prevoz iz čaršije do kuglane, ovo je zasigurno jedan od događaja kakvih je sve manje na našim prostorima u zadnje vrijeme. 



Publici već poznati domaći dječaci i djevojčice Dede Putra, će po drugi put, ali ovaj put još bolje, predstaviti svoj kompletan repertoar sa albuma "Kuljavi", ali i odsvirati nekoliko novih stvari koje potvrđuju da se rad nastavlja i da ne ostaje sve na snimljenom albumu. Tako i gosti iz Banja Luke "Neuro" su nedavno izdali svoj prvi studijski album pod nazivom "Zvuci Ćutanja", te izdali spot za istoimeni singl u produkciji MTV-a, te su u samom vrhu slušanosti i gledanosti spota na MTV Adria kanalu. 



Sve to nagovještava da će sutra u cazinskoj kuglani biti izvanredno, da nas očekuje pregršt odlične svirke i druženja, a da bi noć bila još bolja karta za ulaz se naplaćuje na dobrovoljnoj osnovi, a sav novac prikupljen od "prodaje" karata će biti doniran za nastavak liječenja hrabrog Nedžada Beširevića. Mislimo da Vam stvarno ne treba "razlog više" da se sutra pojavite u Bowling Centru "Styrotherm" u Cazinu u 21:00h i svojim prosustvom uveličate ovaj događaj, a ujedno se i sami odlično provedete.


(abc.ba)

Nema komentara:

Objavi komentar