Preporučena Google reklama

subota, 21. rujna 2013.

Škola penjanja i dani otvorenih vrata u oktobru 2013.

Penjački klub Extreme (Banja Luka) organizuje školu penjanja za sve zainteresovane, koja će početi od 01. oktobra. Trajanje škole je dva mjeseca po dva puta sedmično u večernjim terminima.




Broj mjesta u školi je ograničen na 12 polaznika po grupi, a prioritet će imati oni koji prvi uplate školarinu. Cijena škole je 30KM mjesečno. Nakon uspješno položene škole penjanja polaznici se mogu uključiti u redovne treninge kluba, te dolaziti svakim danom od 18 - 22h po cijeni od 25KM, koliko iznosi mjesečna članarina.

Penjački klub Extreme obezbjeđuje svu potrebnu opremu. Na početku škole svaki od polaznika će dobiti prusik za vježbanje čvorova i CD sa edukativnim materijalom. 

Pored časova koji će biti održani u sali penjačkog kluba Extreme na kampusu Univerziteta u Banjoj Luci, tokom vikenda biće organizovana 2 - 3 odlaska na penjališta u okolini Banja Luke (Suturlija, Kameni most, Kozara) ili ukoliko bude interesovanja i dvodnevno kampovanje na Peckoj. Troškove transporta za penjanje u prirodi učesnici škole će snositi sami. Kompletan program škole i ostala dokumentacija vezana za školu penjanja se nalazi OVDJE.

Svi zainteresevani trebaju da potvrde svoje učešće putem e-mail-a extremebl@gmail.com ili putem telefona 065/199-908 i 065/779-027, gdje treba da navedu ime i prezime, datum rođenja i kontakt telefon. Ukoliko niste sigurni da li biste se priključili školi penjanja, pozivamo vas da od 25. do 27.09.2013. od 18 - 22h dođete do naše sale i da besplatno probate penjanje. Takođe u ovom periodu možete izvršiti uplatu za školu penjanja i na taj način rezervisati vaše mjesto.



(extremebl.com)

Nema komentara:

Objavi komentar