Preporučena Google reklama

petak, 27. rujna 2013.

Tri dana u Beču za 99 eura

Ako želite da austrijsku prestonicu, veličanstveni grad sa arhitektonskim i kulturno - istorijskim nasleđem - Beč, ovo je idealna prilika za to. Portal "Superodmor.rs" za vas ima specijalnu ponudu, dva noćenja sa doručkom i autobuski prevoz za samo 99 evra po osobi.





Ako danas rezervišete aranžman koji vam nudi portal "Superodmor.rs" ostvarićete popust od 10 evra po osobi. Smeštaj je u hotelu "Bellevue" sa četiri zvezdice koji se nalazi u širem centru Beča i dobro je povezan gradskim prevozom od centra grada.


Po samom dolasku u Beč sledi razgledanje: Hofburg, Parlament, Palata Belevedere, Hundertvaser, Opera, Kertner štrase, a ono što se preporučuje kao lep izlet je obilazak zamka Belvedere sa dve postavke i ručak u restoranu – pivnici Salm Braeu. Obilazak Carske riznice u Hofburgu i Španske škole jahanja. Fakultativno takođe može da se ode u Bečku šumu sa obilaskom nekadašnjeg lovnog zamka Meyerling. Potom vožnja brodićem po najvećem podzemnom jezeru Evrope, jezeru Sigrot. Nakon toga sledi slobodno vreme u centru grada za šetnju i obilazak muzeja (Umetničkoistorijski, prirodnjački, Tehnički, Albertina...) ili fakultativno može da se ode do zamka Šonbrun, i da se obiđe čuveni zamak Marije Terezije (Imperijaltour) i prelepi park sa Glorijetom.




Beč je veličanstven grad, sa arhitektonskim i kulturno-istorijskim nasleđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovno ćete uživati u njegovoj fascinantnoj privlačnosti. Dok šetate Bečom, jako je teško ne pomerati se uz ritam Štrausovog valcera ili Bramsove uspavanke. Grad je nadahnut velikim imperijalnim duhom u vidu fantastičnih palata i velikih katedrala koji su rasuti po Inerstadtu. Veliki kompozitori klasike kao što su Štraus, Brams, Betoven, Šubert, Hajdn i Mocart, svi su živeli i stvarali ovde.


Više informacija o ovoj ponudi možete pogledati ovde.



(blic.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar